خواص شگفت انگیز انگور

انگور سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های سالم برای بدن می باشد و مطابق آخرین برسی ها مقادیر بالایی از عناصر فیتونوگرافی رسوراترول دارند که برای قلب مفید هستند . این میوه از هزاران سال قبل زیر کشت رفته و در انواع مختلفی از جمله سبز ، قرمز ، سیاه ، زرد وجود دارد . آنها به صورت خوشه ای رشد می کنند و در انواع دانه دار و بدون دانه وجود دارند . انگور در مناطق معتدل در سراسر جهان از جمله جنوب آفریقا ، استرالیا و آمریکای شمالی و جنوبی کاشت می شود . در ادامه مقاله هلث نوت برخی از مهم ترین خواص این گیاه مغذی را بیان خواهد کرد ؛ با ما همراه باشید .

فوايد انگور

خواص انگور

انگور حاوی چندین ماده مغذی مهم و ترکیبات گیاهی قدرتمند است که برای سلامتی شما مفید می باشد . این میوه اگرچه حاوی قند هستند ، اما شاخص گلیسمی کمی دارند و به نظر نمی رسد که سطح قند خون را افزایش دهند . آنتی اکسیدان موجود در انگور ، مانند رسوراترول ، التهاب را کاهش می دهد و ممکن است به محافظت در برابر سرطان ، بیماری های قلبی و دیابت کمک کند . انگور به راحتی می تواند در رژیم غذایی شما ، چه تازه ، چه منجمد ، به عنوان آب میوه یا شراب مصرف شود . برخی دیگر از مزایای انگور برای سلامتی عبارت اند از :

فواید انگور برای تقویت حافظه

خوردن انگور ممکن است برای سلامت مغز مفید باشد و حافظه را تقویت کند . یک بررسی 12 هفته ای بر روی 100 فرد مسن سالم ، 250 میلی گرم مکمل انگور در روز به طور قابل توجهی باعث بهبود نمرات آزمون شناختی اندازه گیری توجه ، حافظه و زبان در مقایسه با مقادیر پایه شد . همچنین نوشیدن حدود 230 میلی لیتر آب انگور هم سرعت مهارت های مربوط به حافظه و هم خلق و خوی 20 دقیقه پس از مصرف را بهبود می بخشد . بررسی های انجام شده نشان داده است که رسوراترول هنگام مصرف به مدت 4 هفته باعث افزایش یادگیری ، حافظه و خلق و خو می شود . علاوه بر این ، مغز موش ها علائم افزایش رشد و جریان خون را نشان داد . رسوراترول همچنین ممکن است به محافظت در برابر بیماری آلزایمر نیز موثر واقع شود .

خواص انگور برای پیری زودرس

ترکیبات گیاهی موجود در انگور ممکن است بر پیری و طول عمر تأثیر بگذارد . بررسی ها همچنین نشان داده است که رسوراترول طول عمر انواع مختلف حیوانات را افزایش می دهد . این ترکیب باعث تحریک خانواده ای از پروتئین ها به نام سیرتین می شود که با طول عمر مرتبط می باشند . یکی از ژن هایی که رسوراترول فعال می کند ، ژن SirT1 است . این همان ژنی است که توسط رژیم های کم کالری فعال می شود ، که مربوط به طول عمر بیشتر است . رسوراترول همچنین چندین ژن دیگر مرتبط با پیری و طول عمر را تحت تأثیر قرار می دهد .

فواید انگور برای کاهش التهاب

التهاب مزمن نقشی اساسی در ایجاد بیماری های مزمن مانند سرطان ، بیماری های قلبی ، دیابت ، آرتروز و بیماری های خودایمن دارد . همچنین رسوراترول به خواص ضد التهابی قدرتمند مرتبط می باشد و در یک بررسی بر روی 75 فرد مبتلا به بیماری قلبی نشان داد که مصرف عصاره پودر انگور باعث افزایش سطح ترکیبات ضد التهابی می شود . مبتلایان به بیماری التهابی روده می توانند از آب انگور نه تنها علائم بیماری را بهبود بخشند بلکه باعث افزایش سطح خون ترکیبات ضد التهابی شوند .

 

خواص انگور

سرشاری انگور از مواد مغذی

یک از خاصیت های دیگر این میوه خوشمزه ، سرشاری آن از مواد مغذی مناسب برای سلامت افراد می باشد . انگور به ویژه سرشار از ویتامین C و K می باشد و تقریبا یک فنجان (151 گرم) انگور قرمز یا سبز مواد مغذی ذکر شده را دارا می باشد :

کالری : 104
کربوهیدرات ها : 27.3 گرم
پروتئین : 1.1 گرم
چربی : 0.2 گرم
فیبر : 1.4 گرم
ویتامین C : 27٪
ویتامین K : 28٪
تیامین : 7٪
ریبوفلاوین : 6٪
ویتامین B6 : 6٪
پتاسیم : 8٪
مس : 10٪
منگنز : 5٪

خواص انگور برای جلوگیری از سرطان

انگور حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات گیاهی مناسبی می باشد که می تواند به محافظت در برابر انواع خاصی از سرطان کمک کند . رسوراترول موجود در انگور ، همانطور که گفته شد از نظر پیشگیری و درمان سرطان کاربرد چشمگیری دارد . بررسی ها نشان داده است که این ماده با کاهش التهاب ، نقش یک آنتی اکسیدان و جلوگیری از رشد و گسترش سلول های سرطانی در بدن در برابر سرطان محافظت می کند . با این حال ، ترکیب بی نظیر ترکیبات گیاهی موجود در انگور ممکن است مسئول مزایای ضد سرطانی آنها باشد . علاوه بر رسوراترول ، انگور همچنین حاوی کوئرستین ، آنتوسیانین و کاتچین است که همه اینها می توانند اثرات مفیدی علیه سرطان داشته باشند .

عصاره انگور نیز از رشد و گسترش سلول های سرطانی روده بزرگ انسان جلوگیری می کند . علاوه بر این ، خوردن 450 گرم انگور در روز به مدت دو هفته باعث کاهش شاخص های سرطان روده بزرگ می شود . عصاره انگور همچنین از رشد و گسترش سلول های سرطان پستان ، جلوگیری خواهد کرد . در حالی که مطالعات در مورد انگور و سرطان در انسان محدود است ، رژیم غذایی حاوی غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان مانند انگور با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط می باشد .

فواید انگور برای سلامت قلب

از دیگر خاصیت های این میوه می توان به تاثیر گذاری آن بر روی بهبود عملکرد قلبی و کاهش علائم حملات قلبی اشاره نمود . دلایل مختلفی وجود دارد که خوردن انگور برای قلب شما مفید است . این میوه ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند . یک فنجان 151 گرم انگور حاوی 288 میلی گرم پتاسیم است که 6٪ از نیاز روزانه فرد را تامین می کند .

این ماده معدنی برای حفظ سطح فشار خون سالم لازم است . مصرف کم پتاسیم با افزایش خطر فشار خون بالا ، بیماری های قلبی و سکته مغزی مرتبط است . یک بررسی بر روی 12255 بزرگسال نشان داد افرادی که مقادیر بیشتری پتاسیم در رابطه با سدیم مصرف می کنند کمتر از کسانی که پتاسیم کمتری مصرف می کنند ، در اثر بیماری های قلبی می میرند .

خواص انگور برای کاهش کلسترول بالا

ترکیبات موجود در انگور با کاهش جذب کلسترول به محافظت در برابر سطح کلسترول بالا کمک می کنند . در 69 نفر با کلسترول بالا ، خوردن سه فنجان 500 گرم انگور قرمز در روز به مدت هشت هفته نشان داد که کلسترول LDL کل و بد را کاهش می دهد . علاوه بر این ، رژیم های غذایی سرشار از رسوراترول ، مانند رژیم مدیترانه ای ، نشان می دهد که سطح کلسترول را نیز کاهش می دهد .

 

خواص انگور

فوايد انگور برای دیابت

انگور حاوی مقادیر 23 گرم قند در هر فنجان 151 گرم است که ممکن است شما را به فکر بیندازد که آیا گزینه مناسبی برای افراد دیابتی می باشد یا خیر . شاخص گلیسمی پایین (GI) این میوه 53 است ، که نشان دهنده سرعت بالا بردن قند خون در یک غذا می باشد . علاوه بر این ، ترکیبات موجود در انگور حتی ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد . در یک بررسی بر روی 38 مرد ، کسانی که 20 گرم عصاره انگور در روز مصرف می کردند ، در مقایسه با گروه کنترل ، سطح قند خون را کاهش دادند .

بعلاوه ، رسوراترول حساسیت به انسولین را افزایش می دهد ، که ممکن است توانایی بدن شما را برای استفاده از گلوکز بهبود بخشد و در نتیجه سطح قند خون را کاهش دهد . رسوراترول همچنین تعداد گیرنده های گلوکز را در غشای سلول افزایش می دهد ، که ممکن است تأثیر مفیدی بر قند خون داشته باشد . کنترل سطح قند خون به مرور زمان عامل مهمی در کاهش خطر ابتلا به دیابت است .

خواص انگور برای سلامت استخوان

انگور حاوی بسیاری از مواد معدنی لازم برای سلامت استخوان ها از جمله کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم ، فسفر ، منگنز و ویتامین K است . گفته شده که رسوراترول باعث بهبود تراکم استخوان می شود ، اما این نتایج در انسان تایید نشده و بررسی ها مبتنی بر انسان درباره تأثیر انگور بر سلامت استخوان در حال حاضر در مرحله تکمیل می باشد .

فواید محافظتی انگور در برابر باکتری ها ، ویروس ها و عفونت ها

از جمله دیگر فواید این میوه می توان به تقویت بدن در برابر ویروس های متنوع اشاره نمود . بررسی ها نشان داده که ترکیبات متعددی در انگور برای محافظت در برابر عفونت های باکتریایی و ویروسی و مقابله با آن وجود دارد . انگور منبع خوبی از ویتامین C است ، که به دلیل تأثیر مفید آن بر سیستم ایمنی بدن شما مشهور است . عصاره پوست انگور نیز از ویروس آنفولانزا محافظت می کند . علاوه بر این ، ترکیبات موجود در انگور برای ویروس تبخال ، آبله مرغان و مخمر بسار مفید بوده و آن را متوقف می کند . رسوراترول همچنین ممکن است در برابر بیماری های ناشی از غذا محافظت کند .

خواص انگور در رژیم غذایی سالم

انگور را به راحتی در رژیم غذایی سالم قرار داد . در اینجا برخی از روش های استفاده از میوه را ذکر کرده ایم :

  • مصرف بصورت میان وعده
  • فریز کردن انگور
  • استفاده از انگور در سالاد میوه
  • خوردن آب انگور مفید برای سلامتی

خواص انگور

فوايد انگور برای بیماری های مزمن

انگور سرشار از آنتی اکسیدان ها که ترکیبات یافت شده در گیاهان می باشند ، است و آنها به ترمیم آسیب سلول های شما در اثر رادیکال های آزاد ، مولکول های مضر که باعث استرس اکسیداتیو می شوند ، کمک می کنند . استرس اکسیداتیو با چندین بیماری مضر از جمله دیابت ، سرطان و بیماری های قلبی همراه بوده که انگور دارای تعداد زیادی ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی است و در کاهش علائم این بیماری موثر واقع می شود . بیشترین غلظت آنتی اکسیدان ها در پوست و دانه ها وجود دارد .

به همین دلیل ، اثر بررسی های صورت گرفته در مورد انگور با استفاده از عصاره های دانه یا پوست انجام شده است . انگور قرمز به دلیل آنتوسیانین هایی که به آنها رنگ می دهد ، تعداد بیشتری آنتی اکسیدان دارد . نکته مورد توجه این است که آنتی اکسیدان های موجود در انگور حتی پس از تخمیر نیز باقی می مانند . یکی از آنتی اکسیدان های موجود در این میوه رسوراترول است که در دسته پلی فنول قرار می گیرد . رسوراترول از بیماری قلبی محافظت می کند ، قند خون را کاهش می دهد و از توسعه سرطان محافظت می کند . انگور همچنین حاوی ویتامین C ، بتاکاروتن ، کوئرستین ، لوتئین ، لیکوپن و اسید الاژیک است که آنتی اکسیدان های قوی نیز هستند .

خواص انگور برای سلامت چشم

از دیگر فایده های این میوه برای سلامت چشم ها می باشد . مواد شیمیایی گیاهی موجود در انگور می تواند در برابر بیماری های شایع چشم محافظت کند . یک بررسی نشان داد ، افرادی که از رژیم غذایی سرشار از انگور تغذیه کردند علائم کمتری به شبکیه آسیب دیدند . همچنین رسوراترول از سلول های شبکیه چشم انسان در برابر اشعه ماوراء بنفش A محافظت می کند . این ممکن است خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولای وابسته به سن (AMD) ، یک بیماری شایع چشم را کاهش دهد . رسوراترول همچنین می تواند به محافظت در برابر گلوکوم ، آب مروارید و بیماری چشم دیابتی کمک کند . آنتی اکسیدان های لوتئین و زاگزانتین موجود در انگور نیز به محافظت از چشم در برابر آسیب نور آبی کمک می کنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *