هر آنچه لازم است راجع به زنجبیل برای اسهال بدانید.

در واقع زنجبیل یک روش کاملا طبیعی شناخته شده برای درمان اسهال است .

به طور کلی این ماده می تواند به درمان برخی از دلایل اسهال و تسکین علائم گوارشی کمک کند .

معمولا آماده سازی های رایج که می تواند به عنوان درمان های خانگی استفاده شود شامل چای زنجبیل و زنجبیل است .

همواره بررسی ها و تحقیقات به طور فزاینده ای به ارزش زنجبیل به عنوان یک داروی طبیعی برای اسهال اشاره می کند .

در حقیقت مدت هاست که پزشکان گیاهان دارویی ، از زنجبیل برای جلوگیری از اسپاسم عضلات نیز استفاده می کنند .

در اصل این خاصیت زنجبیل می تواند باعث کاهش دفعات اجابت مزاج و کاهش درد اسهال شود .

بنا به این اطلاعات ، پزشکان غربی اکنون به نقشی که زنجبیل می تواند در جلوگیری از مشکلات دستگاه گوارش ، از جمله تهوع صبحگاهی ، اسهال ، نفخ ، گاز و تهوع ، داشته باشد تاثیرگذار هستند .

 

 

اطلاعات بالقوه درباره زنجبیل برای اسهال

زنجبیل برای اسهال

بطور کلی زنجبیل غنی از انواع مواد شیمیایی مفید گیاهی می باشد .

همچنین زنجبیل ممکن است سایر مشکلات گوارشی مانند مسمومیت غذایی را برطرف کند .

در واقع بعید است که زنجبیل عوارض جانبی جدی ایجاد کند.

رابطه بین زنجبیل و اسهال

زنجبیل از مدت ها قبل به عنوان یک درمان طبیعی برای انواع بیماری ها محبوب و فوق العاده بوده است .

همواره مزایای ضد اسهال زنجبیل احتمالاً از مواد شیمیایی ناشی می شود .

به طور خارق العاده ای محققان ، پزشکان کل نگر و پزشکان مختلف پیشنهاد کرده اند که زنجبیل می تواند به اسهال کمک کند .

در حقیقت این موارد عبارتند از:

  • تحقیق در مورد دوز زنجبیل
  • جلوگیری از لرز ناشی از بیماری.
  • مبارزه با عفونت های همراه با اسهال.
  • درمان دلایل مزمن اسهال و درد معده ، مانند زخم معده و ریفلاکس اسید .
  • تغییر اسپاسم عضلات در قسمت پایین دستگاه گوارش برای کمک به بدن در دفع منبع اسهال.
    تغییر رفتار انتقال دهنده های عصبی خاص ، که مواد شیمیایی هستند و به بدن کمک می کنند تا سیگنال های عصبی ارسال کند.

حقیقتا دانشمندی طبق یک مطالعه در سال 2017 تلاش کرد تا ارزیابی کند که چه دوز زنجبیل برای خرگوش و موش سمی می شود.

به طور کلی بیشترین دوز دریافتی حیوانات 5000 میلی گرم در هر کیلوگرم (میلی گرم بر کیلوگرم) وزن بدن بود ، اما هیچ یک از حیوانات از بین نرفتند یا عوارض جانبی جدی را تجربه نکردند .

در حالی که بررسی ها و تحقیقات روی حیوانات همیشه در مورد انسان قابل استفاده نیست ، این مطالعه شواهد اولیه ای را مبنی بر ایمن بودن زنجبیل ارائه می دهد.

 رابطه بین زنجبیل و اسهال

چه مقدار زنجبیل در روز بخورید

بهترین و عالی ترین روش مصرف زنجبیل فرم طبیعی آن است .

مصرف مکمل های زنجبیل فرآوری شده ممکن است خطری ایجاد کند زیرا برخی از مکمل ها ممکن است آلوده ، ناسازگار یا بی کیفیت باشند .

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) مکمل های زنجبیل را تأیید نمی کند و مصرف توصیه شده روزانه به طور گسترده پذیرفته نیست .

با این وجود ، بیشتر منابع توصیه می کنند افراد بیش از 4 گرم زنجبیل در روز مصرف نکنند .

زنان باردار یا شیرده قبل از اینکه رژیم های غذایی خود را با زنجبیل تکمیل کنند باید حتما با پزشک مشورت کنند.

سعی کنید با 1 گرم یا کمتر در روز شروع کنید و سپس به تدریج دوز را افزایش دهید.

توجه داشته باشید که با دقت علائم را کنترل کرده و عوارض جانبی آن را بررسی کنید.

مانند هر مکمل ، مطمئن ترین گزینه استفاده از کمترین دوز موثر است.

بنابراین اگر اسهال با 0.5 گرم زنجبیل از بین رفت ، دیگر نیازی به افزایش دوز نیست.

 

بررسی و تحقیق در مورد زنجبیل و اسهال

تحقیقات و مطالعات مختلف نشان داده است که زنجبیل می تواند به درمان اسهال کمک کند .

در حقیقت اسهال ناگهانی و شدید ممکن است به دلیل باکتری هایی به نام اشریشیا کلی ( E. coli ) باشد .

همچنین سایر عفونت ها مانند لیستریا نیز ممکن است باعث اسهال شوند .

یک تحقیق محدود نشان می دهد که زنجبیل ممکن است یک درمان طبیعی برای این عفونت ها باشد .

در مجموع یک مطالعه در سال 2015 توانایی زنجبیل و سیر را برای مبارزه با لیستریا و E. coli در یک ظرف پتری ارزیابی کرد .

هر دو ادویه جات رشد این عفونت های باکتریایی را کند می کنند.

طبق یک مطالعه دیگر در سال 2007 بر روی موش ها نشان داد که زنجبیل شدت اسهال ناشی از E. coli را کاهش می دهد .

همچنین یک مطالعه در سال 2011 بر روی خوکچه هندی نشان می دهد که زنجبیل ممکن است رفتار انتقال دهنده های عصبی و سایر مواد شیمیایی مرتبط با پریشانی دستگاه گوارش ، از جمله حالت تهوع و استفراغ را تغییر دهد.

بررسی ها و تحقیقات منتشر شده در سال 2012 نشان داد که زنجبیل می تواند از بروز اسهال در خوک جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد .

 

 

سایر مزایای دستگاه گوارش زنجبیل

زنجبیل ممکن است موارد دیگری غیر از رفع اسهال باشد.

مطالعات نشان داده است که زنجبیل می تواند به مشکلات گوارشی از جمله:

  • مسمومیت غذایی
  • بیماری صبحگاهی
  • بیماری حرکتی و بیماری دریا
  • حالت تهوع بعد از جراحی
  • حالت تهوع و استفراغ به دلیل شیمی درمانی

 

آیا باید برای اسهال زنجبیل بخورید؟

در اصل همانطور که میدانیم زنجبیل ایمن است و به خوبی تحمل می شود ، به این معنی که استفاده از آن برای درد معده یا اسهال عوارض کمی دارد .

حتی طی مطالعاتی که استفاده از زنجبیل را برای معالجه درد معده پشتیبانی نمی کنند ، عوارض جانبی کمی دارند یا هیچ عوارضی ندارند.

تحقیقات از استفاده از زنجبیل برای درمان IBS پشتیبانی نمی کند.

با این حال ، یک مطالعه 2014 در مورد زنجبیل برای IBS عوارض جانبی منفی بیشتری را با دارونما نشان داد تا زنجبیل.

 

در چه زمانی نباید از زنجبیل برای اسهال استفاده کنید؟

مانند تمام داروهای طبیعی ، زنجبیل درمانی برای مشکلات دستگاه گوارش نیست و جایگزینی برای درمان پزشکی نیست.

در واقع اسهال شدید می تواند باعث کم آبی بدن شود .

اسهال شدید ممکن است یک بیماری پزشکی درمان نشده را نشان دهد و حتی در کودکان می تواند کشنده باشد.

بنابراین افرادی که اسهال شدیدی را تجربه می کنند که بیش از چند روز طول می کشد باید در اسرع وقت به دنبال مراقبت های پزشکی باشند.

 

 رابطه بین زنجبیل و اسهال

زنجبیل تازه بهتر است یا زنجبیل آماده شده؟

برای درست کردن اسموتی های زنجبیل را می توان با استفاده از پودر زنجبیل تهیه کرد.

در حالت عادی زنجبیل را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد ، از جمله به صورت پودر شده و آب گیری آن.

بنابراین این احتمال وجود دارد که نتایج برخی از بررسی ها و مطالعات متفاوت باشد زیرا محققان از داروهای مختلف زنجبیل استفاده کردند .

به عنوان مثال ، یک گروه تحقیقاتی از زنجبیل مخلوط شده با مواد دیگر مانند عسل استفاده کرد.

به طور کلی از آنجایی که محققان مطالعاتی انجام نداده اند که در آن همه از داروهای زنجبیل یکسان استفاده می کنند ، هنوز هیچ مدرکی از یک نوع زنجبیل بر نوع دیگر پشتیبانی نمی کند.

در نتیجه هرکسی که زنجبیل را به عنوان درمانی برای اسهال در نظر می گیرد ، باید آماده سازی های مختلفی را برای یافتن یک ماده مفید انجام دهد.

همچنین یک روش محبوب و سالم برای مصرف زنجبیل نوشیدن چای زنجبیل است .

با قرار دادن 1 یا 2 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده ، خرد شده یا پودر شده در آب جوش ، چای زنجبیل را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد.

بگذارید این دم برای چند دقیقه یا بیشتر ، و در صورت لزوم صاف کنید .

لیمو یا عسل را می توانید با توجه به سلیقه اضافه کنید.

چای زنجبیل کیسه ای آماده نیز به طور گسترده در دسترس هستند.

همچنین می توانید زنجبیل را در یک اسموتی چرخ کرده ، به صورت کم چاشنی استفاده کنید و یا حتی به تنهایی مصرف کنید.

این طعم و مزه قوی دارد ، که به نظر بعضی از افراد غالب است ، بنابراین ممکن است وقتی با چیز دیگری مخلوط شود خوش طعم تر باشد.

شکر و سایر مواد موجود در زنجبیل ممکن است باعث تحریک معده و افزایش قند خون شود.

بنابراین از استفاده زنجبیل به عنوان منبع زنجبیل خودداری کنید.

 

عوارض و اثرات جانبی

برخی از افراد با احساس سوزش در دهان یا بینی مواجهه می شوند .

در اصل زنجبیل می تواند غشای مخاطی را تحریک کند ، بنابراین پس از تهیه زنجبیل و قبل از لمس صورت ، دست ها را بشویید.

بنابراین افرادی که سابقه آلرژی غذایی ، زنان باردار و شیرده و کسانی که سیستم ایمنی بدنشان به خطر افتاده است باید قبل از استفاده از مکمل های زنجبیل یا زنجبیل حتما با پزشک مشورت کنند.

 

 

 

 

سخن پایانی:

بطور کلی زنجبیل یک درمان خانگی بی خطر است که بعید است عوارض جانبی جدی ایجاد کند.

هزاران سال است که این ماده در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد ، که اغلب همراه با موارد دیگر مانند عسل یا سیر است.

یک پزشک ماهر در داروهای گیاهی ممکن است در تعیین دوز مناسب زنجبیل مفید باشد.

یک پزشک همچنین می تواند در درک علت اسهال کمک کرده و در مورد نیاز به درمان پزشکی تصمیم بگیرد.

در نهایت اگر زنجبیل علائم را بدتر کرد یا اسهال بیش از چند روز طول کشید ، در اسرع وقت به دنبال مراقبت های پزشکی باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *